Cheama un magician la petrecerile de copii (in Bucuresti)

Magician petreceri copii – Mydas

Am redescoperit dragostea pentru spectacolele de magie pentru copii. Sunt un magician dedicat si inteleg mai mult ca niciodata ca petrecerile sunt mult mai vesele cand copiii rad si sunt uimiti.

Magician petreceri copii - spectacole magie in Bucuresti si nu numai
Daca stia dinainte ce-o sa iasa de acolo…

Mai ales ca am regandit spectacolul de la zero si acum am doar momente care “pacalesc” (a se citi: “uimesc”) atat copiii, cat si adultii. Practic, nu se mai poate numi “kids show”, cat a devenit “Family Show” – la unul dintre numere chiar iau un adult pe scena, spre deliciul copiilor (si nu doar al lor).

Spectacolul implica numere interactive, in care sarbatoritul si chiar cativa prieteni ai sai vor fi, pe rand, in centrul atentiei. Imi place sa le imprumut din puterile mele magice si sa ii vad cum reactioneaza cand micutii fac magie cu manutele lor :)

Un spectacol dureaza ~30 de minute si se poate prelungi cu inca un mini-spectacol close-up, cu cei mai dornici 5-6 copii, in care facem si poze, conversam despre magie, raspund la intrebari si dau autografe. Nu trebuie subestimat timpul liber al copiilor, cred ca acestia stiu tot ce misca la emisiunile TV!

Aparitie la iUmor a lui Mydas - magie si comedie alaturi de Delia Matache
Nimic nu uimeste mai tare decat un numar de mentalism… comedia e doar ca sa te pregateasca :)

Ofer asta atat in Bucuresti, cat si in restul tarii (desigur, costurile vor fi mai mari).

La cerere, vin si cu magicianul meu preferat pentru petrecerile de copii: Tania Magic! Copiii o iubesc si pentru ca face sa apara porumbei sau hamsteri (si poate lasa un hamster cadou sarbatoritului).

Mydas si Tania: Magicieni Bucuresti
Mydas si Tania – o echipa de neomagicieni!

Oricum, copiii sunt viitorul tarii noastre si cred ca prin iubire si educatie putem crea o Romanie mai buna. Eu imi aduc aportul prin spectacolul de magie, in cadrul caruia le transmit mesaje bune, pozitive, in timp ce ii fac sa rada si ii uimesc. Aceasta este misiunea mea in randul copiilor si o indeplinesc cu drag in fiecare zi :)

Comentarii (facebook)

comments