Momente artistice: Nunta Magica

Am scris acest articol pentru cei care vor “altceva” de la nunta lor, care pun valoare pe o nunta diferita, speciala. Desi multi isi doresc momente artistice la nunta, o pereche de dansatori poate fi plictisitoare sau mai rau, poate sa ii faca pe cei prezenti sa se simta prost. E nevoie de altceva, ceva interactiv, cu comedie.

“Nuntile au intrat in asa o rutina ca cine a mai fost la vreo 4 nunti inainte se uita la ceas si se intreaba: cat mai e pana la friptura, cat pana la tort si asa mai departe. Iar momentele astea mai rup monotonia, mai trezesc lumea din somn, in cel mai bun caz, scot barbatii de sub mese. De aici cred ca a pornit nevoia de tot felul de lucruri iesite din comun.” — extras de pe un forum de nunti

Dintre toti artistii pe care ii poti avea la nunta ta, un magician e poate cel mai deosebit. De ce? Citeste mai departe.

Review (recenzie): Mydas, magician nunta

Divertisment nunta – de ce magie

Spectacol magie la nunta cu Mydas (divertisment, momente artistice)
Mirii sunt, alaturi de magician, in centrul atentiei (cam 15 minute din spectacol)

Isi are locul magia la o nunta? Cu siguranta. Tot mai multi viitori miri inteleg ca o seara reusita pentru invitati nu tine doar de DJ sau de un show de lumini. Cel mai frumos cadou este un moment artistic deosebit. Si ce este mai deosebit decat un spectacol de Neo-Magie?

Intr-un asemenea spectacol, magicianul va sti sa uimeasca invitatii, sa-i distreze, dar cel mai important, el va face ca magia li se intampla mirilor, asta apropiindu-i si mai mult. Mirilor le sta minunat in centrul atentiei, avand in vedere ca toata interactiunea e naturala, “light” si fara nevoie repetitii inainte.

Imagine dintr-un spectacol de neomagie la nunta

Magicianul face doar spectacol pe scena? Nu neaparat, asta depinzand de necesitatile mirilor. Unii vor doar sa fie distrati invitatii care nu danseaza. Altii vor spectacol pe scena. Cei mai curajosi iau parte din spectacol chiar ei, magia fiind una interactiva. Ea poate fi:

Magie clasica – Moment artistic de scurta durata ce se desfasoara pe o scena special amenajata, cu aparate, coregrafie si asistente frumoase. Cea mai inalta forma de magie. Avand cea mai mare vizibilitate, magia pe scena este ideala pentru nunti foarte mari.

“Micro”magia – Magicianul se va perinda printre mesele invitatilor, oferindu-le ceva care celelalte forme de magie nu pot oferi: proximitate. Magia ce o vezi cu ochii tai, de aproape, e de necontestat.

Neomagie – Spectacol interactiv de divertisment si imbinat cu umor, este cel mai placut si personal moment artistic ce se poate gasi la o nunta. Distractiv, dar in primul rand uimitor, magicianul este vazut si auzit de toata lumea si asta creeaza apropiere. Mirii sunt in centrul atentiei, ei fiind cei ce “fac” magia. Invitatii sunt mult mai implicati, in felul asta – fiti siguri ca vor avea despre ce vorbi ani la randul!

Cand e momentul oportun pentru magician? Cel mai potrivit moment pentru neomagie este inainte de a se lua masa, cand spectatorii sunt energici si pot gusta si aplauda show-ul din toata inima. Iar cand vine vorba despre magia printre mese, ea poate distra perfect invitatii cat timp acestia abia se strang, sau pe cei ce aleg sa nu danseze. Muzica trebuie oprita doar pe perioada spectacolului pe scena. Restul nuntii poate continua “nestingherita” in timp ce Mydas viziteaza mesele. Chiar daca se danseaza, niciodata nu danseaza toti cei prezenti – acestia avand mai multa nevoie de “entertainment” decat cei de pe ring :)

Ce durata e ideala pentru spectacol? Mydas recomanda 5-10 minute per masa de micro-magie, urmate de un spectacol central de 20-30 minute de neomagie. Astfel, nimeni nu se simte neglijat si mirii raman cu un cadou unic de nunta, chiar de la magician.

Nu e prea tarziu pentru magician? Spectacolele de magie sunt tot mai la moda si un magician cautat trebuie contactat din timp, pentru a putea sigur ca e disponibil pentru evenimentul tau. Ce inseamna “din timp”? Momentul in care iti pui intrebarea asta e un moment bun sa suni un magician.

Cat costa un spectacol de magie? Preturile difera de tipul de magie ales, de numarul de persoane ce participa si durata generala optata. Nu numai atat, magicieni cu niveluri diferite de pregatire practica tarife diferite. De asta e cel mai bine sa discuti in prealabil cu magicianul ales.

Cum poate fi gasit un magician? Fiind un moment artistic mai neconventional, el nu poate fi gasit prin impresarii uzuali. Mydas iti garanteaza ca invitatii vor veni personal sa te felicite pentru alegerea facuta. Nunta ta va fi vorbita mult timp de-acum inainte! Contacteaza-l pe Mydas cu incredere, precizeaza de ce format de magie ai nevoie si cere o oferta de spectacol. Pentru o nunta magica!

Ce au spus alte mirese despre show-ul lui Mydas la nunta lor?

Nume*

Email*

Data eveniment

Localitate eveniment

De unde stii de Mydas?


Număr telefon

Subiect* (ex. "cerere oferta nunta")

Mesaj

Folosind acest formular, sunteti de acord sa primiti raspuns pe adresa de email furnizata, ce va fi si stocata.
Comentarii (facebook)

comments