Alin Blaine s-a pocait! Si ar trebui sa urmez eu…

N-o sa va vina sa credeti ce mesaj am primit pe facebook de la Alin Blaine:

Iluzionismul este lucrarea diavolului.
De ce iluzionismul este pacat :
Mai intai trebuie sa ne uitam la ce insemna truc sau o iluzie.
Truc /iluzie – Manevră abilă prin care cineva încearcă să mascheze realitatea; șiretlic, stratagemă, viclenie. mecanism, procedeu scenic menit a crea o iluzie.
Avand in vedere ca am fost un iluzionist pana cand DOMNUL ISUS HRISTOS mi-a aratat cum trebuie sa traiesc, spun si va indemn pe toti care faceti sau vrei sa va apucati de aceasta lucrare a diavolului, sa nu o faceti. De ce?
Pentru ca in viata aceasta,tu care citesti ori esti fiul diavolului ori fiul lui DUMNEZEU.

In calitate de iluzionist este imposibil sa nu ai mandrie, ceea ce mandria nu vine de la DUMNEZEU ci de la cel rau, asa ca azi ori esti fiul lui DUMNEZEU si il asculti, ori esti fiul diavolului si il asculti.

Am o intrabare : nu ti se pare ca tu cauti folosul tau si esti mandru? Oare nu pedepseste DUMNEZEU TRUFIEA SI MANDRIA?

Am o intrabare : tu ai lepadat viclesugurile?
Am o intrabare : esti orbit de diavolul ?

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Omule trecator ce esti, viata pe care o ai este de la DUMNEZEU si EL nu se lasa batjocorit, ce semeni aia vei secera. Esti un om de show? Nu esti al lui DUMNEZEU pt ca practici pacat, pt ca stai in neascultare, pt ca nu vrei sa te pocaiesti si sa CREZI SA TE INCREZI IN NUMELE LUI ISUS HRISTOS. Traiesti pt tine? Nu esti al LUI DUMNEZEU.

Va rog in Numele Lui ISUS HRISTOS DOMNUL sa va impacati cu DUMNEZEU ASTAZI CA MAINE NU STITI DACA MAI SUNTETI. Renunta la pacat si iluzionism :
• Asa vorbeste DOMNUL DUMNEZEU : Luca 14: 33 Tot aşa, oricine dintre voi, care nu se leapădă de tot ce are, nu poate fi ucenicul Meu.

Uitati-va la voi … afise ca sa iesiti in evidenta cat mai satanice, promovari in discoteci cluburi si diferite locati ale diavolului, muzica satanica pe fuldalul trucurilor, asistente ce atrag privirile.

Voi nu vedeti ca totul este o inrobire? am fost acolo si stiu, va iubesc si nu vreau ca voi sa muriti in pacatul vostru, ci sa aveti pacatele iertare si spalate prin SGANGELE MANTUITORULUI ISUS HRISTOS DUMNEZEUL CEL VIU SI ADEVARAT.

Pocaiti-va si credeti in evaghelie si EL DUMNEZEUL CEL VIU SI ADEVARAT VA IARTA SI VA SCHIMBA. LASA-TI PORNOGRAFIA

ALIN LOLOS (ex-“Blaine”)

“The devil this” pentru cantitatea copioasa de reclama gratis.


Deci textul asta are atatea probleme, incat nici nu pot visa sa-l folosesc altfel decat pentru amuzament. Si nici nu ma refer la greselile de ortografie.

Ati observat cum cu cat oamenii cred mai puternic in Dumnezeu (si ar trebui sa fie mai buni), cu atat incep sa judece mai mult, sa vorbeasca mai asupritor… si sa treaca la amenintari cu iadul?

Tre’ sa recunosc, tipul e foarte bun. A inceput sa dea citate din biblie unul dupa altul, iar la tehnici de manipulare le are asa bine, ca sunt un pic gelos. La vrajeala, e mai vrajitor ca noi toti la un loc.

Alin Blaine, inteleg ca te-ai pocait si respect asta. Dar nu te astepta ca toti sa alergam de nebuni prin ploaie doar pentru ca tu ti-ai uitat umbrela acasa.

Oricum nu e pacat ce facem, din simplul motiv ca noi nu am pretins niciodata ca avem puteri magice. Tu, in schimb, pretindeai asta, asa ca… ti-ai facut mataniile azi?

Ca intre timp, noi o sa facem spectacolele pe care tu le refuzi “pentru ca sunt pacat”.
Nu stiu, oamenii mei apreciaza cand le ofer un moment inexplicabil de iluzionism, sau cand ii fac sa rada.
Eu cred ca imbunatatim viata oamenilor, in felul in care stim noi mai bine.
Asta cu siguranta nu poate fi pacat.

P.S. imi place ca tipul se ia foarte in serios.

Comentarii (facebook)

comments