Nunta

Fă-ți nunta mai interesantă cu 30 de minute de neomagie! Spectacole de magie și comedie pentru miri non-conformiști

Oare îți poate face un magician nunta mai interesanta, mai deosebită?

Poate nu te așteptai la asta… dar invitații s-au săturat de nunțile tradiționale.
Poate vrei să le oferi ceva diferit.

Indiferent dacă ești mireasa sau nașul, poți opta pentru un moment artistic impresionant, dar și amuzant: Neomagia.

Află mai mult! Click pe “Spectacol de magie la nunta ta

“Știind că mai am o săptămână până la nuntă, nu eram mulțumit. Lipsea ceva. Vroiam ceva cu adevărat special; dar nu ma așteptam ca apelând la tine, toți nuntașii aveau să fie atât de uimiți și să se simtă atât de bine! Unde ai ținut ascunsă neomagia asta până acum?” — Cătălin, un mire fericit.

 

“În ziua de azi oamenii sunt reticenți la necunoscut, iar când necunoscutul e un magician, cu atât mai puțini îndrăznesc… prejudecățile le întunecă mintea.
Cu Mydas e altfel… în primul rând este om… apoi un suflet vesel și deschis…iar abia la sfârșit e un misterios, un magician adevărat.
Nu ezită să se prezinte așa cum este el, și îi face pe toți să se simtă în largul lor… pe mine m-a făcut să fiu mai deschisă ca niciodată, mai ales față de oamenii prezenți la nunta mea… Bebe, soțul meu, este mai timid din fire, dar Mydas a scos omul vorbăreț și vesel din el…

Am trăit emoții sincere, ca atunci când l-am cunoscut prima data pe soțul meu… am avut fluturi în stomac și îmi tremurau picioarele… Acum pot spune… DA cred în Mydas… cred în magia lui… adevărată…” — Sorina Elena, Ploiești

Deasemeni, Mydas recomandă firme și persoane fizice cu care a mai colaborat cu succes, de-a lungul experienței sale.

Carte pentru mirese

În sfârșit, există această carte! Andreea (de la samburedesuflet.ro) a scris despre ce nu îți spune nimeni: cum să faci față la tot stresul și nebunia pregătirii evenimentului cel mai frumos din viața ta. Este un ghid emoțional și emoționant, de la o femeie care știe EXACT prin ce treci.

Este prima carte din România de acest gen. Merită să o răsfoiești. Meriți să o răsfoiești.

 

claudiu visan

[foto-video: București]

 

 

 

 

Eliza Georgescu [cântăreață & band: București]

Imortalizează magia evenimentului tău cu o cabină foto deosebită