Sari la conținut

O alternativă pentru ursitoare la botez: spectacol magie

Botezul copilului tău: un moment cu adevărat magic

Botezul copilului este o ceremonie religioasă foarte importantă pentru orice familie. La botez, copilul tău primește, în mod oficial, un nume pe care îl va purta toată viața.

După ce a fost botezat la biserică, obiceiul este ca părinții să țină o petrecere sau masă festivă. Deși botezul copilului este pentru tine un eveniment unic, poate îți dorești ca și invitații să îl perceapă la fel, să vorbească peste ani despre ce au văzut și trăit acolo. Într-un cuvânt, vrei să fie o seară cu adevărat magică.

Și se poate.

Cum?

Nimic mai simplu – apelezi la un profesionist în entertainment, un magician șarmant, care te va lăsa pe tine și pe invitații tăi cu gura căscată. Și asta încă din primele 5 minute.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

De ce magie și cât de bine se potrivește la un botez?

invitat-surprins-in-momentul-rasului-botez-comedie-umor
Invitat surprins în moment de maximă binedispunere – prin comedie, umor la botez

Spectacolele de magie sunt o formă inedită de divertisment la botezuri, ce îmbină numere moderne impresionante, umor, și ceva elemente secrete. E o formulă garantată în a stârni interesul invitaților tăi și a-i face să uite, chiar și pentru jumătate de oră, de afaceri și de griji :)

În plus, cu toții am mai văzut ursitoare la botez. E momentul pentru altceva. E momentul ca invitații să vină la tine să te felicite personal pentru ideea de a alege un magician.

Ce tip de magie se practică la botez?

Variantele care se potrivesc cel mai bine la un botez sunt următoarele:

Tata razand - momente magice cu un neo magician, botez
Momente magice botez – cu tatal razand cu pofta :)
  • Magia pe scenă: un spectacol central, interactiv, de aproximativ 30 min. Iau parte la numere părinții și invitații, deși magicianul se poate concentra și doar pe invitați, pentru a le oferi părinților un moment de respiro. Nu este necesară o scenă dedicată, deși ajută la vizibilitate. Orice punct de maximă vizibilitate poate funcționa.

Durată recomandată: 30min, suficient timp pentru a se construi un final de impact.

  • INEDIT! Specialitatea lui Mydas: “NeoUrsitorul™”. Botezul este prilej pentru ca binecunoscutele ursitoare să spună ce au citit în lună și în stele. Dar acestea mereu se concentrează pe copil, ignorând adevăratele întrebări importante, cele legate de părinți: vor fi aceștia un exemplu bun pentru copil? Vor avea grijă de el mai presus de orice? Și cel mai important, vor trece cu brio acest examen al vieții?

Aceasta este premisa unui spectacol tot central, pe scenă, dar cu o tematică: numere de magie, deghizate sub formă de “Teste”. Testul Încrederii și Testul Compatibilității sunt doar câteva dintre acestea și la final va reieși, bineînțeles, că sunteți deosebit de compatibili și că din iubirea voastră magică a ieșit cel mai frumos lucru care putea rezulta… un copil de nota 11.

Durată recomandată: 30-35min, variază în funcție de personalitatea părinților.

Vă las cu părerea unui tătic vesel și bucuros că a avut un botez distractiv:

Ce spune un tatic despre spectacolul lui Mydas :)

Alți părinți nonconformiști care au apelat la spectacolul de magie pentru un botez:

Cât costă un spectacol de magie la botez?

În general, prețurile variază în funcție de anumiți factori, cum sunt numărul de persoane și durata totală a show-ului.

Contactează-mă și află mai multe despre Neoursitor! Îți ofer consultanță gratuită, atât prin email si telefon.

Deși sunt din Iași, mă deplasez oriunde în țară. Și nu vin cu mâna goală…

Aduc zâmbete. Aduc MAGIE ♥
    Mydas, magician evenimente

    Pin It on Pinterest