Sari la conținut

Împodobește-ți cu un magician nunta!

Spectacol magie la nunta cu Mydas (divertisment, momente artistice)
Mirii sunt, alaturi de magician, in centrul atentiei (cam 15 minute din spectacol)

SPECTACOLE DE MAGIE ȘI COMEDIE PENTRU MIRI NONCONFORMIȘTI

Oare îți poate face un magician nunta mai interesantă, mai deosebită?

Poate o să te surprindă, dar… invitații s-au săturat de nunțile tradiționale.
E nevoie să le oferi ceva diferit.

Indiferent dacă ești mirele, mireasa sau nașul, poți opta pentru un moment artistic impresionant, dar și amuzant: Spectacolul „Nuntă magică”.

Dacă vrei să afli mai multe despre spectacolul de nuntă în sine, dă click pe “Spectacol de magie la nunta ta“.

Ai un cod de discount? Menționează-l în formularul de contact pentru a-l folosi!

Se potrivește un magician la nunta?

Dacă îți dorești o nuntă foarte tradițională, care să impresioneze pe toți bunicii, probabil că nu se potrivește prea bine.

Dacă, în schimb, îți o dorești o nuntă care să vă reprezinte caracterele nonconformiste, aventuriere și pline de viață, atunci cred că ai putea da swipe-dreapta acestei oportunități: să vă uimesc atât pe voi, cât și pe invitații voștri, printr-un spectacol de magie conceput special pentru nunți.

5 feluri în care îți poate face mai interesantă un magician nunta

 1. Invitații au la ce se uita cu interes și au despre ce vorbi chiar și peste ani de zile; astfel, nunta devine și mai memorabilă.
 2. Numerele folosite sunt diverse, incluzând numere vizuale, comedie și mentalism. Această varietate captează atenția.
 3. Invitații uită de vremuri, de rate sau de orice i-ar mai putea îngrijora; cu un minim de deschidere din partea lor, se vor destinde cu adevărat pentru jumătate de oră.
 4. Mydas este un magician cunoscut, deci unii invitați îl recunosc de la TV sau de pe Youtube, având acel sentiment plăcut că văd live un show cu cineva familiar.
 5. Magia uimește; comedia binedispune; interactivitatea antrenează. Cocktail-ul rezultat se servește la cald, pentru o explozie de amintiri plăcute.

Ai mai jos câteva poze reprezentative, pentru a îți face o idee despre ce simt și ce trăiesc toți participanții la o „Nuntă magică”.

Ce se spune despre show-ul de magie la nuntă?

“Știind că mai am o săptămână până la nuntă, nu eram mulțumit. Lipsea ceva. Vroiam ceva cu adevărat special; dar nu ma așteptam ca apelând la tine, toți nuntașii aveau să fie atât de uimiți și să se simtă atât de bine! Unde ai ținut ascunsă neomagia asta până acum?”

— Cătălin, un mire fericit.

“În ziua de azi oamenii sunt reticenți la necunoscut, iar când necunoscutul e un magician, cu atât mai puțini îndrăznesc… prejudecățile le întunecă mintea.
Cu Mydas e altfel… în primul rând este om… apoi un suflet vesel și deschis…iar abia la sfârșit e un misterios, un magician adevărat.
Nu ezită să se prezinte așa cum este el, și îi face pe toți să se simtă în largul lor… pe mine m-a făcut să fiu mai deschisă ca niciodată, mai ales față de oamenii prezenți la nunta mea… Bebe, soțul meu, este mai timid din fire, dar Mydas a scos omul vorbăreț și vesel din el…

Am trăit emoții sincere, ca atunci când l-am cunoscut prima data pe soțul meu… am avut fluturi în stomac și îmi tremurau picioarele… Acum pot spune… DA cred în Mydas… cred în magia lui… adevărată…”

Sorina Elena, Ploiești

Hai să discutam despre nunta ta și despre cum o putem face magică, inedită și memorabilă:
  4 comentarii la „Împodobește-ți cu un magician nunta!”

  1. In cea mai frumoasa noapte din viata noastra, ai fost alaturi de noi, facand un adevarat spectacol! Iti multumim!!!!

  2. A fost o experienta grozava,mai ales pentru noi copiii,a fost inpreviibil,iar magicianul Mydas si asistenta sa Tania s-au strduit sa mearga totul perfect la spectacol si a facut petrecerea mai frumoasa.Mersi ,Mydas!

  3. Spectacolul lui Mydas a avut darul sa aduca entuziasm petrecerii surorii mele. Am vazut amuzata cum cativa participanti mai blazati sa spunem au facut ochii cat cepele. A fost captivant si amuzant in acelasi timp- combinatie rar intalnita. Ii urez mult succes in activitate si abia astept sa vad trucuri noi.

  Comentariile sunt închise.

  Mydas, magician evenimente

  Pin It on Pinterest