Împodobește-ți cu un magician nunta!

Palarie de magician, trandafir si pachet de carti. Magie evenimente

SPECTACOLE DE MAGIE ȘI COMEDIE PENTRU MIRI NONCONFORMIȘTI

Oare îți poate face un magician nunta mai interesantă, mai deosebită?

Poate o să te surprindă, dar… invitații s-au săturat de nunțile tradiționale.
E nevoie să le oferi ceva diferit.

Indiferent dacă ești mirele, mireasa sau nașul, poți opta pentru un moment artistic impresionant, dar și amuzant: Spectacolul „Nuntă magică”.

Dacă vrei să afli mai multe despre spectacolul de nuntă în sine, dă click pe “Spectacol de magie la nunta ta“.

Se potrivește un magician la nunta?

Dacă îți dorești o nuntă foarte tradițională, care să impresioneze pe toți bunicii, probabil că nu se potrivește prea bine.

Dacă, în schimb, îți o dorești o nuntă care să vă reprezinte caracterele nonconformiste, aventuriere și pline de viață, atunci cred că ai putea da swipe-dreapta acestei oportunități: să vă uimesc atât pe voi, cât și pe invitații voștri, printr-un spectacol de magie conceput special pentru nunți.

5 feluri în care îți poate face mai interesantă un magician nunta

Ai mai jos câteva poze reprezentative, pentru a îți face o idee despre ce simt și ce trăiesc toți participanții la o „Nuntă magică”.

Ce se spune despre show-ul de magie la nuntă?

“Știind că mai am o săptămână până la nuntă, nu eram mulțumit. Lipsea ceva. Vroiam ceva cu adevărat special; dar nu ma așteptam ca apelând la tine, toți nuntașii aveau să fie atât de uimiți și să se simtă atât de bine! Unde ai ținut ascunsă neomagia asta până acum?”

— Cătălin, un mire fericit.

“În ziua de azi oamenii sunt reticenți la necunoscut, iar când necunoscutul e un magician, cu atât mai puțini îndrăznesc… prejudecățile le întunecă mintea.
Cu Mydas e altfel… în primul rând este om… apoi un suflet vesel și deschis…iar abia la sfârșit e un misterios, un magician adevărat.
Nu ezită să se prezinte așa cum este el, și îi face pe toți să se simtă în largul lor… pe mine m-a făcut să fiu mai deschisă ca niciodată, mai ales față de oamenii prezenți la nunta mea… Bebe, soțul meu, este mai timid din fire, dar Mydas a scos omul vorbăreț și vesel din el…

Am trăit emoții sincere, ca atunci când l-am cunoscut prima data pe soțul meu… am avut fluturi în stomac și îmi tremurau picioarele… Acum pot spune… DA cred în Mydas… cred în magia lui… adevărată…”

Sorina Elena, Ploiești

Deasemeni, îți recomand firme și persoane fizice cu care am mai colaborat cu succes, de-a lungul experienței mele.

Carte pentru mirese

În sfârșit, există această carte! Andreea (de la samburedesuflet.ro) a scris despre ce nu îți spune nimeni: cum să faci față la tot stresul și nebunia pregătirii evenimentului cel mai frumos din viața ta. Este un ghid emoțional și emoționant, de la o femeie care știe EXACT prin ce treci.

Este prima carte din România de acest gen. Merită să o răsfoiești. Meriți să o răsfoiești.

Folosește codul ”MYDASMAGIC” pentru 10% reducere
claudiu visan
[foto-video: București]
Eliza Georgescu [cântăreață & band: București]
Imortalizează magia evenimentului tău cu o cabină foto deosebită