Împodobește-ți cu un magician nunta!

Spectacol magie la nunta cu Mydas (divertisment, momente artistice)
Mirii sunt, alaturi de magician, in centrul atentiei (cam 15 minute din spectacol)

SPECTACOLE DE MAGIE ȘI COMEDIE PENTRU MIRI NONCONFORMIȘTI

Oare îți poate face un magician nunta mai interesantă, mai deosebită?

Poate o să te surprindă, dar… invitații s-au săturat de nunțile tradiționale.
E nevoie să le oferi ceva diferit.

Indiferent dacă ești mirele, mireasa sau nașul, poți opta pentru un moment artistic impresionant, dar și amuzant: Spectacolul „Nuntă magică”.

Dacă vrei să afli mai multe despre spectacolul de nuntă în sine, dă click pe “Spectacol de magie la nunta ta“.

Ai un cod de discount? Menționează-l în formularul de contact pentru a-l folosi!

Se potrivește un magician la nunta?

Dacă îți dorești o nuntă foarte tradițională, care să impresioneze pe toți bunicii, probabil că nu se potrivește prea bine.

Dacă, în schimb, îți o dorești o nuntă care să vă reprezinte caracterele nonconformiste, aventuriere și pline de viață, atunci cred că ai putea da swipe-dreapta acestei oportunități: să vă uimesc atât pe voi, cât și pe invitații voștri, printr-un spectacol de magie conceput special pentru nunți.

5 feluri în care îți poate face mai interesantă un magician nunta

Ai mai jos câteva poze reprezentative, pentru a îți face o idee despre ce simt și ce trăiesc toți participanții la o „Nuntă magică”.

Ce se spune despre show-ul de magie la nuntă?

“Știind că mai am o săptămână până la nuntă, nu eram mulțumit. Lipsea ceva. Vroiam ceva cu adevărat special; dar nu ma așteptam ca apelând la tine, toți nuntașii aveau să fie atât de uimiți și să se simtă atât de bine! Unde ai ținut ascunsă neomagia asta până acum?”

— Cătălin, un mire fericit.

“În ziua de azi oamenii sunt reticenți la necunoscut, iar când necunoscutul e un magician, cu atât mai puțini îndrăznesc… prejudecățile le întunecă mintea.
Cu Mydas e altfel… în primul rând este om… apoi un suflet vesel și deschis…iar abia la sfârșit e un misterios, un magician adevărat.
Nu ezită să se prezinte așa cum este el, și îi face pe toți să se simtă în largul lor… pe mine m-a făcut să fiu mai deschisă ca niciodată, mai ales față de oamenii prezenți la nunta mea… Bebe, soțul meu, este mai timid din fire, dar Mydas a scos omul vorbăreț și vesel din el…

Am trăit emoții sincere, ca atunci când l-am cunoscut prima data pe soțul meu… am avut fluturi în stomac și îmi tremurau picioarele… Acum pot spune… DA cred în Mydas… cred în magia lui… adevărată…”

Sorina Elena, Ploiești

Hai să discutam despre nunta ta și despre cum o putem face magică, inedită și memorabilă:

  Nume*

  Email*

  Dată eveniment

  Localitate eveniment

  Număr telefon

  Subiect*

  Mesaj

  Accepți să îți trimit pe email din când în când câte o surpriză mișto ;D