Sari la conținut

Despre mine

Cine este Mydas?

Sunt „Magicianul cu al 6-lea simț… al umorului.”

M-am născut de ziua mea. Dar și de a altora, ca să nu fiu ealatgoist.

Dintotdeauna fac umor sub o formă sau alta. De pe la începutul școlii am fost numit (peiorativ) ”bufonul clasei”. Nici nu știți cât m-am bucurat.

Dar pasiunea pentru magie am găsit-o pe la 8 ani, când am văzut un spectacol live. Mulți copii fac predicții despre ce o să fie când vor fi mari… dar eu, fiind mentalistul excelent care sunt, am și nimerit-o .

Îmbinarea dintre magie și comedie este ce mi-a permis să ”mă potrivesc” la multe evenimente, dar și emisiuni televizate (iUmor, Românii Au Talent, chiar și Chefi la cuțite dacă aș fi știut să gătesc).

Aduc voie bună și zâmbete pe buzele oamenilor. Uneori… aduc chiar și un semn de întrebare.

Așa că întreabă-te:

Oare chiar există „imposibil”?

De când face Mydas magie?

Primele trucuri le-am făcut chiar la vârsta de 8 ani. Pe la 9 am avut primul spectacol (9 ani, nu ora 9). Apoi a urmat o perioadă mai dubioasă, în care așteptam să se inventeze Youtube-ul, ca să mai am ce trucuri noi să învăț.

Cât costă un spectacol de magie cu Mydas?

Prețul pentru un show de magie diferă destul de mult în funcție de anvergura evenimentului. Contactează-mă aici și întreabă-mă direct. Vin la tine în oraș și nu vin cu mânecaa goală… și nici cu mâna goală.

Pentru că aduc magie.

Ce spun clienții despre Mydas?

Testimonial Camelia Iordache, nunta Mydas recenzie

Pentru că pun mult efort în realizarea unui spectacol impresionant și de succes, adeseori primesc recenzii pozitive pe Facebook sau pe profilul de Google.

De asemeni, dacă apare vreo situație sau nemulțumire la colaborarea cu mine, caut să rezolv cât de eficient posibil (inclusiv să ofer o jumătate de oră de magie close-up din partea mea).

Ori facem atmosferă, ori nu mai facem?!

Familiarizează-te cu stilul meu de magie la secțiunea Video.

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest