Întrebări

 1. Ce fel de spectacole face Mydas?
 2. Vreau divertisment la nuntă. Se potrivește neomagia?
 3. Se deplasează Mydas în țară?
 4. Ce trebuie să știu înainte de a-l contacta pe Mydas?
 5. Care este pretul spectacolului de neomagie?
 6. Alte întrebări & Contact
Aparitie la iUmor a lui Mydas - magie si comedie alaturi de Delia Matache
Nimic nu uimeste mai tare decat un numar de mentalism… comedia e doar ca sa te dezarmeze :)

Ce fel de spectacole face Mydas?

Deși neomagia se pretează la aproape orice eveniment, am creat spectacole personalizate pentru situațiile mele favorite:
Nuntă: O nuntă magică™
Botez: ”Neo-ursitorul™”
Corporate: pentru petrecerile de firmă, le personalizez după specific (ex. doctori, informaticieni). Stați să vedeți ce glume cu informaticieni am în palmares! 😅
„Family Show”: Fie că e vorba de un majorat sau o onomastică a unui puști de 12 ani, am toate numerele necesare ca alături de el, să uimim toți invitații, de la copii la bunici.

Vreau divertisment la nuntă. Se potrivește neomagia?

Am observat că tot mai mulți viitori miri realizează că secretul pentru nuntași fericiți este divertismentul de la nuntă. Se potrivește neomagia?
Am răspuns acestei întrebări, plus multor alte întrebări legate de nuntă, pe următorul link: momente artistice la nunta.

Se deplasează Mydas în țară?

Doritori de uimire din București, Ploiești, Iași, Bacău, Suceava și nu numai – toți au gustat ”Neomagia lui Mydas”. Mă deplasez din Iași acolo unde sunt dorit și chemat, iar pentru situațiile în care nu sunt disponibil, îți pot găsi și recomanda un alt magician care să îți împlinească nevoile.

Ce trebuie să știu înainte de a-l contacta pe Mydas?

Indiferent daca vrei ceva special pentru clubul tău, dacă vrei să condimentezi a 10-a sau a 50-a ta aniversare sau doar vrei să-i faci un cadou de neuitat unei femei importante din viaţa ta, te voi ajuta, dând culoare acestui eveniment important din viața ta. Această pată de culoare va lăsa o impresie trainică asupra tabloului din mintea invitaților – și o ofer printr-o formulă unică de spectacol de scenă.
Este vorba despre un show central, în văzul tuturor, plin de umor şi interactivitate, ce câştigă sincerele aplauze ale spectatorilor și celor ce se implică. Invitații află că magia nu e doar pentru copii; întrucât numerele sunt prezentate modern, și prezentate cu măiestrie, chiar și cele mai simple dintre ele pot lăsa invitații cu gura căscată sau strigând ”wow!”.
Ca și aspect tehnic, pentru acest show, voi veni cu propriul microfon (headset), pe care îl conectez la mixer-ul locației/DJ-ului/formației.
Alte variante de spectacol decât cel central, de scenă:

magie roşie: oferă-i un spectacol iubitei tale (actuale sau de ce nu, viitoare), ea fiind în centrul atenţiei; s-o crezi când o să-ţi sară în braţe, spunându-ţi că nu se aştepta la aşa un cadou unic şi reuşit! De asemeni, o poţi şi cere în căsătorie în mod magic ♥. Tu vii cu verigheta, eu vin cu povestea și prezentarea. Ta-daa ☻

“Kids Magic”: am creat acest spectacol pentru că nu există copil pe care să nu-l încânte un spectacol de magie… cu atât mai mult dacă e cu obiecte care se mişcă singure şi plutesc!
De asemeni, Mydas te poate ajuta să transmiți un mesaj într-o manieră atractivă, prin magie – foarte util, de exemplu, în cadrul unui eveniment corporate.

Care este preţul spectacolului de neomagie?

Prețurile variază în funcție de numărul de oameni prezenți, de locație, durată și tipul de magie adoptată. Dacă ai nevoie de mine pentru mai multe evenimente, poţi obţine o variantă şi mai avantajoasă.

mydas-satisfactie-garantata.png


Pentru că înțeleg cum e să cumperi un serviciu pe care nu îl vezi decât în viitor, și pentru că satisfacția ta e importantă pentru mine, sunt dispus să garantez: dacă invitații nu aplaudă și nu râd la spectacolul oferit de mine, nu mai trebuie să plătești niciun leu pe el!

Scrie-mi mai jos pentru o ofertă de preț, pentru răspunsuri la orice întrebări ai sau chiar și doar ca să facem cunoștință:

  Nume*

  Email*

  Dată eveniment

  Localitate eveniment

  Număr telefon

  Subiect*

  Mesaj

  Accepți să îți trimit pe email din când în când câte o surpriză mișto ;D