Intrebari

Aparitie la iUmor a lui Mydas - magie si comedie alaturi de Delia Matache
Nimic nu uimeste mai tare decat un numar de mentalism… comedia e doar ca sa te dezarmeze :)
 1. Ce fel de spectacole face Mydas?
 2. Vreau divertisment la nuntă. Se potrivește neomagia?
 3. Se deplasează Mydas în țară?
 4. Ce trebuie să știu înainte de a-l contacta pe Mydas?
 5. Care este pretul spectacolului de neomagie?
 6. Alte întrebări & Contact

 

Ce fel de spectacole face Mydas?

Deși neomagia se pretează la aproape orice eveniment, Mydas a creat spectacole personalizate pentru situațiile lui preferate:
Nuntă: O nuntă magică™
Botez: ”Neo-ursitorul™”
Corporate: pentru petrecerile de firmă, se personalizează după specific (ex. doctori, informaticieni)

Vreau divertisment la nuntă. Se potrivește neomagia?

Tot mai mulți viitori miri realizează că secretul pentru nuntași fericiți este divertismentul de la nuntă. Se potrivește neomagia?
Răspunsul la această întrebare, plus la multe alte întrebări legate de nuntă, îl poți găsi aici.

Se deplasează Mydas în țară?

Oameni din București, Ploiești, Iași, Bacău, Suceava și nu numai – toți au gustat Neomagia lui Mydas. El se deplasează din Iași acolo unde este chemat, iar dacă nu este disponibil, poate găsi magician şi mai bun pentru tine.

Ce trebuie să știu înainte de a-l contacta pe Mydas?

Indiferent daca vrei ceva special pentru clubul tău, dacă vrei să condimentezi a 10-a sau a 50-a ta aniversare sau doar vrei să-i faci un cadou de neuitat unei femei importante din viaţa ta, Mydas te ajută, dând culoare oricărui eveniment. Trebuie doar să te hotărăşti ce “culoare” vrei:

 • neomagie, scenă: un show central plin de umor şi interactivitate, ce câştigă sincerele aplauze ale tuturor. Pentru acest gen de show, Mydas vine cu propriul microfon (headset) și îl conectează la mixer-ul locației/formației.
 • neomagie, close-up: mai multe mini-spectacole de 5-10 minute, purtate de aproape, în vederea surprinderii fiecărui invitat interesat în parte; fiind atât de aproape și implicând obiecte personale, magia este și mai impresionantă; ideală pentru bufete suedeze şi restaurante. Nu necesită sonorizare sau condiții speciale de lumini.

La nunţi, de exemplu, se potriveşte cel mai bine o combinaţie dintre cele două.
 

 • magie roşie: spectacol pentru iubita ta (actuala sau de ce nu, viitoarea), ea fiind în centrul atenţiei; s-o crezi când o să-ţi sară în braţe, spunându-ţi că nu se aştepta la aşa un cadou unic şi reuşit! De asemeni, o poţi şi cere în căsătorie în mod magic :)
 • “Kids Magic”: pentru că nu există copil pe care să nu-l încânte un spectacol de magie … cu atât mai mult dacă e cu obiecte care se mişcă singure şi plutesc!

De asemeni, Mydas te poate ajuta să transmiți un mesaj într-o manieră atractivă, prin magie – foarte util la un eveniment corporate.

Care este preţul spectacolului de neomagie?

Prețurile variază în funcție de numărul de oameni prezenți, de locație, durată și tipul de magie adoptată. Dacă ai nevoie de Mydas pentru mai multe evenimente, poţi obţine o variantă şi mai avantajoasă.


mydas-satisfactie-garantata.png

Pentru că Mydas înțelege cum e să dai banii fără să știi dinainte exact pe ce, e dispus să garanteze: dacă invitații nu aplaudă și nu râd la spectacolul de pe scena, Mydas va face GRATIS magie printre invitaţi, ca aceştia să fie uimiţi şi mulţumiţi!

Pentru una din ofertele de preţ și pentru răspunsuri la alte întrebări, contactează-l pe Mydas:

 

  Nume*

  Email*

  Dată eveniment

  Localitate eveniment

  Număr telefon

  Subiect*

  Mesaj

  Accepți să îți trimit pe email din când în când câte o surpriză mișto ;D

  Folosind formularul, ești de acord să primești răspuns pe această adresă de email, ce va fi și stocată.