Cheama un magician la petrecerile de copii (in Iasi)

Magician petreceri copii – Mydas

Am redescoperit dragostea pentru spectacolele de magie pentru copii. Sunt un magician dedicat distractiei si inteleg mai mult ca niciodata ca petrecerile sunt mult mai vesele cand copiii rad si sunt uimiti.

Magician petreceri copii - spectacole magie in Bucuresti si nu numai

Daca stia dinainte ce-o sa iasa de acolo…

Mai ales ca am regandit spectacolul de la zero si acum am doar momente care “pacalesc” (a se citi: “uimesc”) atat copiii, cat si adultii. Practic, nu se mai poate numi “kids show”, cat a devenit “Family Show” – la unul dintre numere chiar iau un adult pe scena, spre deliciul copiilor (si nu doar al lor).

Spectacolul implica numere interactive, in care sarbatoritul si chiar cativa prieteni ai sai vor fi, pe rand, in centrul atentiei. Imi place sa le imprumut din puterile mele magice si sa ii vad cum reactioneaza cand micutii fac magie cu manutele lor :)

Un spectacol dureaza ~30 de minute si se poate prelungi cu inca un mini-spectacol close-up, cu cei mai dornici 5-6 copii, in care facem si poze, conversam despre magie, raspund la intrebari si dau autografe. Nu trebuie subestimat timpul liber al copiilor, cred ca acestia stiu tot ce misca la emisiunile TV!

Aparitie la iUmor a lui Mydas - magie si comedie alaturi de Delia Matache

Nimic nu uimeste mai tare decat un numar de mentalism… comedia e doar ca sa te pregateasca ☻

Ofer aceste spectacole in special in Iasi, dar si in restul tarii (desigur, costurile vor fi mai mari).

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Oricum, copiii sunt viitorul tarii noastre si cred ca prin iubire si educatie putem crea o Romanie mai buna. Eu imi aduc aportul prin spectacolul de magie, in cadrul caruia le transmit mesaje bune, pozitive, in timp ce ii fac sa rada si ii uimesc. Aceasta este misiunea mea in randul copiilor si o indeplinesc cu drag in fiecare zi :)

Daca ai un sarbatorit, hai sa vorbim despre fericirea lui… contacteaza-ma: https://www.mydas.ro/contact/

Comentarii (facebook)

comments