Sari la conținut

30 min show: Cheama un magician petreceri copii (in Iasi)

Show magie scoala - Spectacol pentru elevi si parinti cu Mydas

Magician petreceri copii – Mydas

Iubesc să ofer micuților (și nu doar celor mici) spectacole de copii. Iași și împrejurimi – asta e zona preferată de mine.

Am redescoperit în 2019 dragostea pentru spectacolele de magie pentru copii. Sunt un magician dedicat distracției și înțeleg mai mult ca niciodată că petrecerile de copii sunt mult mai reușite când aceștia râd, se implică și sunt uimiți.

Spectacol de magie in scoli - Scoala speciala, magicianul Mydas
Uimire pură :D chiar și parinții sunt intrigați

Mai ales ca am regandit spectacolul de la zero si acum am doar momente care “pacalesc” uimesc si adultii, nu doar copiii. Practic, nu se mai poate numi “kids show”, cat a devenit “Family Show” – la unul dintre numere chiar iau un parinte sau bunic pe scena, spre deliciul copiilor (si nu doar al lor).

Spectacolul implica numere interactive, in care sarbatoritul si chiar cativa prieteni ai sai vor fi, pe rand, in centrul atentiei. Imi place sa le imprumut din puterile mele magice si sa ii vad cum reactioneaza cand micutii fac magie cu manutele lor :)

Un spectacol dureaza ~30 de minute si se poate prelungi cu inca un mini-spectacol close-up, cu cei mai dornici 5-6 copii, in care facem si poze, conversam despre magie, raspund la intrebari si dau autografe. Nu trebuie subestimat timpul liber al copiilor, cred ca acestia stiu tot ce misca la emisiunile TV!

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Aparitie la iUmor a lui Mydas - magie si comedie alaturi de Delia Matache
Nimic nu uimeste mai tare decat un numar de mentalism… comedia e doar ca sa te pregateasca ☻

Magician petreceri copii – Iași

Ofer aceste spectacole in special in Iasi, dar si in restul tarii (desigur, costurile vor fi in functie de distanta).

Oricum, copiii sunt viitorul tarii noastre si cred ca prin iubire si educatie putem crea o Romanie mai buna. Eu imi aduc aportul prin spectacolele de magie, in cadrul caruia le transmit mesaje bune, pozitive, in timp ce ii fac sa rada si ii uimesc. Aceasta este misiunea mea in randul copiilor si o indeplinesc cu drag in fiecare zi :)

Dacă ai un sărbătorit, hai să vorbim despre cum să îi aducem și mai multă fericire…
Contactează-mă prin formular:
    Mydas, magician evenimente

    Pin It on Pinterest