Sari la conținut

Învaţă magie!

Meditații de magie; înveți trucuri și numere de iluzionism de la un profesionist

“Oricine poate să facă magie?”
Deseori, Mydas este întrebat cum a învăţat să stăpânească micile lui “miracole”.
Totul a depins de motivaţie – într-o zi, prin clasa a treia, a văzut pentru prima oară un magician în carne şi oase. N-a fost un David Copperfield, dar şi-a făcut treaba foarte bine şi Mydas, pe atunci doar un băieţel, a fost “hipnotizat”. A plecat de acolo ştiind că asta vrea să facă în viaţă.

N-a avut norocul să aibă un mentor adevărat, care să îl îndrume la orice pas – mai mult a învăţat din cărţi, de prin reviste şi de unde a putut. Dar azi, cei care vor să înveţe magie, au această şansă.

Pentru că Mydas crede cu tărie în evoluarea magiei în România, el a decis să-i înveţe această artă pe cei care vor cu adevărat, sub forma de “meditaţii”. Că au 5 sau 45 de ani, cei care hotărăsc să facă acest pas au norocul să fie îndrumaţi de unul dintre cei mai îndrăgiți magicieni din România.

Avantaje:
– magia dezvoltă personalitatea multilateral şi te învaţă să îţi faci instant prieteni (și prietene, wink wink);
– magia te face să fii mai ager, te forţează să te adaptezi la situaţii neaşteptate, să găsești un răspuns la orice;
– magia construieşte încrederea în sine; după cum ştiţi, la o petrecere, în centrul atenției e întotdeauna cel care ştie să facă ceva (să cânte la chitară sau să spună poveşti sau bancuri). Ce să mai spunem de cel căruia orice obiect îi pui în mână, face un mic “miracol” cu el?

BONUS:
– dacă dorești, Mydas te va învăţa şi cum să cunoşti/”vrăjeşti” persoanele dorite, scoţându-ţi în evidenţă şarmul tău personal; partea cea mai bună e că nici măcar nu trebuie să fii altă persoană – vei fi tu însuţi, varianta cea mai bună!

Puncte cheie:
– arta magiei nu e pentru oricine – e doar pentru cei hotărâţi că vor să facă asta; nu-l contactaţi pe Mydas aşteptându-vă ca el să vă convingă.
– deasemeni, procesul de învăţare se bazează pe principii psihologice şi fundamente solide. Nu confundaţi asta cu o simplă “dezvăluire de trucuri” pentru cei curioşi.

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest