O alternativă pentru ursitoare la botez: NeoUrsitorul™

Botezul copilului tău: un moment cu adevărat magic

Botezul copilului este o ceremonie religioasă foarte importantă pentru orice familie. La botez, copilul tău primește, în mod oficial, un nume pe care îl va purta toată viața.

După ce a fost botezat la biserică, obiceiul este ca părinții să țină o petrecere sau masă festivă. Deși botezul copilului este pentru tine un eveniment unic, poate îți dorești ca și invitații să îl perceapă la fel, să vorbească peste ani despre ce au văzut și trăit acolo. Într-un cuvânt, vrei să fie o seară cu adevărat magică.

Și se poate.

Cum?

Nimic mai simplu – apelezi la un profesionist în entertainment, un neomagician șarmant, care te va lăsa pe tine și pe invitații tăi cu gura căscată. Și asta încă din primele 5 minute.

Ce este neomagia și cât de bine se potrivește la un botez?

invitat-surprins-in-momentul-rasului-botez-comedie-umor
Invitat surprins in moment de extaz – comedie, umor la botez

Neomagia este o formă inedită de iluzionism, ce îmbină numere moderne de magie cu interactivitate  și umor, și cu ceva mai mult: câteodată poți jura că ai fost martor la un mic miracol. E o formulă garantată în a stârni interesul invitaților tăi și a-i face să uite, chiar și pentru jumătate de oră, de afaceri și de griji :)

În plus, cu toții am mai văzut ursitoare la botez. E momentul pentru altceva. E momentul ca invitații să vină la tine, să te felicite personal pentru ideea de a alege un neomagician.

Ce tip de magie se practică la botez?

Variantele care se potrivesc cel mai bine la un botez sunt următoarele:

Tata razand - momente magice cu un neo magician, botez
Momente magice botez – cu tatal razand cu pofta :)
 • Neomagia pe scenă: un spectacol central, interactiv. Iau parte la numere părinții și invitații, deși neomagicianul se poate concentra și doar pe invitați, pentru a le oferi părinților un moment de respiro. Nu este necesară o scenă propriu-zisă, deși ajută la vizibilitate.

Durată recomandată: 30min, suficient timp pentru a se construi un final de impact.

 • NOU! Specialitatea lui Mydas: “NeoUrsitorul™”. Botezul este prilej pentru ca binecunoscutele ursitoare să spună ce au citit în lună și în stele. Dar acestea mereu se concentrează pe copil, ignorând adevăratele întrebări importante, cele legate de părinți: vor fi aceștia un exemplu bun pentru copil? Vor avea grijă de el mai presus de orice? Și cel mai important, ce notă merită?

Aceasta este premisa unui spectacol tot central, pe scenă, dar cu o tematică: numere de magie, deghizate sub formă de “Teste”. Testul Încrederii și Testul Compatibilității sunt doar câteva dintre acestea și la final va reieși, bineînțeles, că sunteți deosebit de compatibili și că din iubirea voastră magică a ieșit cel mai frumos lucru care putea rezulta… un copil de nota 11.

Durată recomandată: 30-35min, variază în funcție de personalitatea părinților.

 • Ești nebun? Mi-a dispărut pachetul de cărți DIN MÂNĂ!!” – cunoscută și ca Close-up Magic, aceasta e o reacție obișnuită la magia ce se face printre invitați, la mese. O formă “light” de neomagie, aceasta nu necesită scenă, sonorizare specială sau decor. Se poate întâmpla în timp ce invitații dansează, întrucât mereu vor fi alții rămași pe scaune, vrând la rândul lor să se simtă bine.

Durată recomandată: 1h total (60-100 invitați), cam 5-10 minute pe masă.

De asemeni, se poate merge și pe varianta combinată: unul dintre cele două show-uri de scenă cu cel de micro-magie. Astfel economisești peste 50% din al doilea show :)

Alte persoane care au apelat la show-ul de magie pentru un botez:

Cât costă un spectacol de neomagie la botez?

În general, prețurile variază în funcție de anumiți factori, cum sunt numărul de persoane și durata totală a show-ului.

Contactează-l pe Mydas și află mai multe despre Neoursitorul! Consultanță gratuită prin email si telefon.

Deși e din Iași, Mydas se deplasează oriunde în țară!

  Nume*

  Email*

  Dată eveniment

  Localitate eveniment

  Număr telefon

  Subiect*

  Mesaj

  Accepți să îți trimit pe email din când în când câte o surpriză mișto ;D

  Folosind formularul, ești de acord să primești răspuns pe această adresă de email, ce va fi și stocată.

  Comentarii (facebook)

  comments