Social

Mydas poate fi găsit pe:

Mydas
Mydas
Happy valentines day😍😍
Mydas
Mydas
Mydas
De când numerele de magie au început să fie tot mai des explicate în filmulețe virale, pe Youtube sau pe Tiktok, magia devine, încet-încet, trivializată. E facută să pară de parcă adevăratele secrete ale magiei sunt obiectul acesta sau gadget-ul celălalt.

Un showman adevărat știe să facă cu o hârtie și un pix, sau cu orice obiecte ce se găsesc pe mesele invitaților, unul din cele mai impresionante, intense și emotionale spectacole.

La fel cum culorile sau pensula sunt doar mijloace, unelte, nu opera de artă în sine, la fel și magia este nu despre trucuri, ci despre efectul pe care îl au asupra noastră. Uneori, un efect chiar durabil.

Trucurile sunt doar o scuză. Adevărata distragere a atenției e că vă arătăm câteva numere de magie... când de fapt, vă creem o experiență ce vă poate schimba drastic ceea ce știți despre viață.

Deci nu, nu ne cumpărăm sacouri cu ași pe mânecă.
Mydas
Mydas
Uneori, viata ne face o magie si scoate din noi ce e mai bun. Dar... acei oameni puternici care ne trezim ca suntem... unde dispar cand se termina “trucul”? Sau... o fi doar o iluzie?
Mydas
Mydas
Multe lucruri dubioase la poza asta.

- Prima data cand am fost vazut intr-un sacou (si ultima intr-un costum, ca imi place sa asortez eu si sa imi fac singur outfit-ul);

- Prima data cand am pus o tigara in gura (nu am tras din ea... si nici pana in ziua de azi nu am fumat tigari, nu m-a fascinat niciodata, dar narghilelele is dragute);

- Primul meu banchet de clasa a 12-a :))

- Un costum raiat arata naspa :)) si ce culoare e asta?!

- Coditele nu-s ciudate, imi amintesc cu mandrie de ele; dar profa mea de istorie nu era deloc de acord cu mine, desi era tanara si te-ai astepta sa nu fie pro comunism;

16 ani si multe kg mai tarziu, ma uit inapoi si vad un baietel care dorea sa fie perceput ca barbat... si mai ales care incerca sa impresioneze. Poate nici nu ma apucam de magie fara acea nevoie de a impresiona.

Asa ca pot zice, cu bune cu rele, ca am facut pace cu trecutul, ca ma bucur de toate deciziile majore pe care le-am luat vreodata, pentru ca m-au facut cine sunt, oricat de cliseic ar suna. Ok, poate as lua un sacou care sa imi fie sacou, nu palton, dar vorbeam de deciziile majore :))

Asta-i.

Tu...

Tu ai schimba ceva daca ai da timpul inapoi?
Mydas
Mydas
Throwback 😄😏
Un moment un pic special din viata mea ce merita sa vi-l reimpartasesc!
S-a spus despre mine ca desi nu transform in aur ce ating... pot transforma oamenii iar in copii, chiar si pentru o clipa.

Invitandu-ma la emisiunea ei, si Dana Savuica a experimentat asta cu uimire...
Mydas
Mydas
Mydas
”Șterge Tinder-ul URGENT!”

Am scos următorul episod de podcast, împreună cu Cristina Horez.
Vorbim despre Tinder (între timp am aflat că o prietenă are 4 amice diferite care s-au căsătorit de pe Tinder) și despre cum poate fi folosit acesta pentru scopuri ceva mai pe termen lung (nu, nu e necesar chiar să îl ștergi. But clickbait is clickbait).

Oricum ar fi...
Nu dați swipe stânga acestei postări.

Îmi puteți trimite mesaj dacă vreți să vă țin la curent cu următoarele podcast-uri, că or să mai fie.

https://anchor.fm/mydas/episodes/Podcast-Mydas--Cristina-Horez-S01E02---Sterge-Tinder-ul-URGENT-epd6v2

#mydas #omul