Sari la conținut

Social

Salut, sunt Mydas și mă poți găsi pe:

Distrează-te cu mine pe TikTok!

Cele mai recente postări de pe pagina de Facebook:

Mydas, magicianul
Mydas, magicianul8 luni trecut(e)
Am citit un articol foarte interesant, despre bolile mintale studiate pe magicieni, un grup de care studiile nu s-au atins până acum, existând destul de puțini în lume (spre deosebire de comedianți, cei mai apropiați ca natură a performance-ului).

Mi-a plăcut partea asta.

"Magicienii sunt unici prin faptul că își creează propriile spectacole și le și interpretează. În acest sens, se aseamănă cu comedianții. Majoritatea celorlalte grupuri creative fie creează, fie interpretează, dar nu pe ambele. Cu toate acestea, spre deosebire de comedianți, este mult mai mult în joc într-un spectacol de magie. Dacă gluma unui comediant eșuează, poate fi neplăcut, dar este puțin probabil să strice întregul spectacol, scrie medicalxpress.com.

Cu câteva glume bune care fac publicul să râdă, comediantul poate reveni pe drumul cel bun. În schimb, un truc magic eșuat poate fi dezastruos, iar oportunitățile de recuperare în timpul actului pot fi puține.

Prin urmare, magicienii trebuie să fie extrem de preciși în performanța lor și să posede abilități foarte tehnice, toate în timp ce distrează publicul simultan. Acest mediu de lucru unic și acest set de abilități îi fac pe magicieni un grup creativ interesant de studiat."

:: (Link în comentarii) ::
Mydas, magicianul
Mydas, magicianul1 an trecut(e)
Maine ma puteti vedea la Baia Mare Value Centre - aduceti copii, zambete si voie buna, ca de restul ma ocup eu!

14:00
Mydas, magicianul
Mydas, magicianul1 an trecut(e)
Semifinala Românii Au Talent, unde am apărut acum exact 11 ani :))

Mydas, magicianul
Mydas in semifinala Romanii Au Talent (fara jurizare)
Mydas - semifinala Romanii Au Talent (fara jurizare) :[--------]: Aboneaza-te la patreonul meu: patreon.com/mydas Site: www.mydas.ro Facebook: facebook.com/mydas.neomagicianul Instagram:…
Mydas, magicianul
Mydas, magicianul1 an trecut(e)
Dacă m-ai văzut vreodată live făcând magie (sau și mai bine, ți-am făcut chiar ție)...

Cum a fost pentru tine experiența?
Mydas, magicianul
Mydas, magicianul1 an trecut(e)
N-am cum să nu mă simt bine la Bacanie pe platou.

Deși nu e prima colaborare, de fiecare dată iese o experiență atât unică, dar și familiară. Pur și simplu știu dinainte că mă voi simți foarte bine aici.

Asta se întâmplă datorită căldurii cu care Rareș ne primește în băcănia lui și a calității deosebite a oamenilor invitați. Am avut un feeling foarte plăcut și să fac spectacol, dar și să socializez. Iar preparatele din carne, brânzeturile și vinul extraordinar au întregit toată experiența, ridicând-o la rang de amintire veșnică.

A fost un eveniment cu circuit închis, dar îmi redeschide apetitul pentru a face spectacole publice. Cine știe, poate o să încep să fac iar 🙂
Mydas, magicianul
Mydas, magicianul1 an trecut(e)
La mulți ani, femei frumoase!

Vă dedic secunda :20 tuturor :D
Mydas, magicianul
Cum sa furi inima (sau macar bikini) dupa ce oferi o simpla floare
Spectacol de iluzionism modern (neomagie), combinat cu stand-up comedy si interactivitate[www.mydas.ro]
Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest