Sari la conținut

Articol in OraDeIasi.ro: “Houdini de Iași”

Houdini de Iaşi. Află cine este singurul neomagician care va participa la „Românii au talent”

Are carismă, are talent și o manieră unică de a hipnotiza audiența. Este unul dintre puţinii neomagicieni din ţară și are peste 200 de spectacole de magie la activ. Cine participă la show-urile sale are mari șanse să ajungă să creadă în miracole. Înarmat cu carismă, umor nonşalant şi cărţi măsluite, el a uimit cu ocazia a diverse evenimente lumea din nenumărate locații. Iar acum vrea să arate întregii țări că Iașul are talent, urmând să participe la show-ul organizat de Pro Tv, fiind de altfel singurul neomagician din concurs.
Iar în acest an iluzionistul ieșean Mydas este singurul neomagician care va participa la show-ul „Românii au talent”.

Specializat pe nunți

Pe Mydas îl găsești peste tot. În mijlocul unei cete de copii la grădiniță, seara într-un club sau la o nuntă. Ajută pe cei timizi sau pur și simplu pe cei care doresc spectacol un eveniment sau chiar la o conferință de presă.

Spectacolele durează 20, 40, 60 de minute – după nevoi și posibilități. Uimesc copii și adulți deopotrivă, îndrăgostiți sau proaspăt certați. Nu întrebați, nu ofer consolare în privat (și nici în public…) Sunt specializat pe nunți, unde protagoniștii sunt chiar mirii, eu fiind un simplu ‹‹oficial›› ce face lucrurile să meargă. Preoții români dislike this.

Nunțile par să fie locul în care în ultima vreme a găsit cel mai ușor scena și protagoniștii cu care să lucreze.

Tot mai mulți viitori miri înțeleg că o seară reușită pentru invitați nu ține doar de DJ sau de un show de lumini. Cel mai frumos cadou este un moment artistic deosebit. Și ce este mai deosebit decât un spectacol de magie? Într-un asemenea spectacol, nu magicianul este centrul atenției. El va ști să uimească invitații, să-i distreze, dar cel mai important, el va face ca magia să li se întâmple mirilor, asta apropiindu-i și mai mult.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Ce este neomagia?

Studiază de ani buni arta iluzionismului, dar pentru a aduce magnetism show-urilor sale a completat magia cu trucuri moderne, făcând ceea ce numeşte el neomagie.

Neomagia înseamnă iluzionism modern, trucuri proaspete și relevante, bazat pe comunicare cu publicul, interactivitate și chiar și umor, comedie și părți de improvizație. Un spectacol de neomagie conţine trucuri cu cărţi, batiste, sfori, lămâi – obiecte cât mai obişnuite, care sunt simple unelte, mijloace neimportante de explicare a micilor miracole.

Face jongleriile nu doar cu obiecte, ci și cu timpul, pe care pare să îl păcălească la fel de bine ca pe public.

Sunt pasionat de când mă știu (poate chiar și dinainte), dar am doar 6 ani de experiență profesională. Merg pe-al optulea…

Despre show-urile sale spune că sunt presărate cu surprize, asta după ce reușește să citească gândurile în modul cel mai neașteptat.

Pe scurt, vreau să dau motive lumii să mai lase protestele și să își aducă aminte că există lucruri frumoase pe lumea asta, să le ofer o experiență imposibil de uitat. Să le aduc pe buze zâmbete și, de ce nu, un semn de întrebare…”

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest