Sari la conținut

Cadou de Crăciun

Multi dintre prietenii si/sau fanii mei (va salut!) ma intreaba cand si unde ma pot vedea prestand; si desi urmeaza un spectacol in Iasi ce va rivaliza cu cele de stand-up comedy (adica am magie mai buna ca ei :>), intrebarile se intetesc… daca esti unul dintre ei, atunci citeste in continuare.

Lucrez la spectacol cu MX si proba o vom face intr-un club de la el, din Focsani. Apoi vom aduce ultimele finisari, vom arunca iepurii stricati si vom repeta istoria aici, cu bilete, ca la carte. Pana in februarie avem spectacol!

Dar de mai mult timp vrei sa vezi un spectacol de-al meu, si ceva te-a oprit…
Asa ca vrei sa stii care e cadoul meu de Craciun pentru tine?
50.

Da, ai citit bine, 50.

50% reducere la ORICE spectacol privat – fie el o aniversare, onomastica sau chiar si o serbare – impreuna cu un cadou palpabil! Ramai cu un suvenir magic, un obiect al carui simpla existenta demonstreaza imposibilul…

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Pare greu de crezut? Tot ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de reducere este sa fii prieten pe facebook si fan al paginii mele…

… asa ca ce mai stai pe ganduri!?

Pagina oficiala
Pagina personala

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest