Sari la conținut

“Calatorie in timp”

Ah, ce bine sa simte sa fiu inapoi. O saptamana fara curent m-a facut sa ma simt ca intr-un film prost regizat, din epoca Medievala. Intre noptile pierdute in netcafe-uri si glumele de-acasa, gen “da’ de ce stati pe intuneric?”, a fost o saptamana in care am invatat multe. Mi-am pus multe lucruri la punct, si ii multumesc si lui Vlad Grigorescu, mentalistul Romaniei, care m-a facut sa apar in Bucuresti pt. o discutie de ora tarzie. Cum incepe o discutie intre doi oameni care citesc ganduri?

“Salut, ce mai fac?”
“Bine, dar eu?”

Toate ca toate, dar viata devine din ce in ce mai intensa. E a patra sambata la rand cand am spectacol, si nu ma plang, merge excelent; dar ma simt de parca n-am mai fost in cluburi din clasa a patra. Desi am uimit lumea din Hotel Europa, Castelul Medieval, restaurantul Pinocchio si inca un restaurant, din Ploiesti, mi-e dor sa ma uimesc pe mine in Verve, Pub25 sau in ce alt club ma primeste.

Desi “n-as intra niciodata intr-un club care m-ar accepta pe unul ca mine ca membru” :))

P.S. Va las cu un filmulet deosebit – un efect magic despre calatoria in timp; rar mai reuseste ceva sa ma impresioneze acum, il recomand cu toate caldurile mele =D

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest