Sari la conținut

Ce este Neomagia?

Magia, sau iluzionismul, au existat încă din antichitate. Primul “magician” a fost un bufon care, dorind să-l impresioneze pe regele lui, a desprins de trup capul unei găini, şi apoi a pus-o la loc.

Imaginează-ţi ce succes a avut “trucul” său.

Magia a evoluat mult de atunci, însă a ajuns într-un impas – cu atât mai adevărat în România.
Se spune ca noi, românii, suntem în urma cu o sută de ani. Atât de în urmă, încât chiar şi americanii au zis că vor veni la noi în 2012, daca tot e sfârşitul lumii. Iar la capitolul “magie”, situaţia nu diferă câtuşi de puţin.

Adevărul e că în ziua de azi, prea puţini români ştiu de existenţa acestui fenomen deosebit. Iar cei care îl cunosc, cel mai probabil datorează asta lui David Blaine şi Criss Angel.
Sau lui Iozefini, de care când auzi, te gândeşti imediat la “trucuri” şi “scamatorii”, chiar dacă nu l-ai văzut niciodată.
Deşi îţi place să fii uimit.
Cert este că fiecare dintre noi are nevoie de relaxare, de o evadare din rutină – de ceva ce nu vom uita niciodată. De aceea, vă prezentăm noua faţă a magiei :

Neomagia.

Acolo unde iluzionismul întâlneşte comedia şi trec 9 luni (că avem timp, suntem cu 100 de ani în urmă), se naşte neomagia : o artă ce se rupe de toate ideile preconcepute despre magie şi iluzionism. Cu dezamăgire în glas, vă spunem sincer că nu scoatem iepuraşi din pălărie. Şi nici invers.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Meriţi să ştii mai mult despre asta !

Pentru un cadou deosebit (făcut persoanei dragi sau chiar ţie), pentru nunta, petrecerea sau deschiderea ta de firmă – cere un spectacol (de aproape sau pe scenă) la contact@mydas.ro. Pre-demonstraţii gratuite, mesaje personalizate incluse.

Urmează un demo scurt. Relaţia între noi poate fi una deschisă – lasă un comentariu cu părerea ta …

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest