Sari la conținut

Cum a fost?

Am mai avut 3 spectacole de când am vorbit cu voi ultima oară :)
Unul deschis la public, două private.

Cel deschis a fost în Dublin Pub, “Stand-up for education”, unde am făcut magie şi spectacol alături de colegul meu MX şi de comediantul Dan Badea (trebuie să recunosc, a fost neaşteptat de bun).

A fost un public belea. Şi fetele, şi băieţii. Erau acolo ca să se distreze şi s-a simţit. Au râs la glumele din program, dar mai ales la cele improvizate. S-au lăsat mişcaţi de latura artistică a spectacolului, mulţi spunând că cel mai mult le-a plăcut dansul cu luminiţele. Au simţit cum e să se deschidă deodată un neant sub mintea lor, cum tot ceea ce era logic devenea ilogic.

Şi au cerut şi bis.

Mă lăudam că faţă de alţi magicieni, nu am mâneci!

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Dar ce e cel mai important, e că am vorbit cu Dan Badea despre o viitoare colaborare.

Aşteptaţi-vă din toamnă la un eveniment cu greutate. O să iasă scântei…

P.S. Cele două evenimente private au fost o aniversare şi o nuntă. Deşi oameni foarte diferiţi, au în comun felul în care au reacţionat pe parcursul show-ului, dar mai ales la finalul incredibil: prezicerea viitorului într-un nivel de detaliu cum ghicitoarele doar visează!

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest