Sari la conținut

Despre Cristian Gog, mentalistul “Romanii Au Talent” 2012

Am fost intrebat ce parere am despre Cristian Gog, mentalistul de aseara, de la Romanii Au Talent. Cel care “a indoit linguri cu puterea mintii” in preselectie si acum a citit gandurile unor oameni din public.

Despre el am o parere excelenta, e foarte bun in ceea ce face si stie sa-ti ridice un semn de intrebare.

Nu-l vad ca pe o “amenintare” pentru ca el de fapt ma ajuta, in mod indirect: fiind calificat in finala Romanii Au Talent, Cristian Gog ajuta lumea sa realizeze ca iluzionismul e o arta de spectacol si inevitabil creste nevoia si cerinta acestei forme deosebite de divertisment.

Daca nu castig eu, atunci sper sa fii tu, Gog. Esti favoritul meu (si la inca ceva sute de mii de oameni, am observat). Felicitari pentru sustinerea pe care ai reusit s-o ai in spate!

Ah, si mai fac o paranteza. Mi s-a confirmat ceva ce am simtit intotdeauna ca e adevarat: mentalismul (iluzionismul mintii) e una dintre cele mai puternice si uimitoare experiente prin care poate trece un om.
Nimic nu e mai intim decat gandurile tale… si in momentul in care nu mai sunt ale tale, te trec fiorii si pur si simplu nu stii cum sa reactionezi.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Nu va ingrijorati, mentalistii “citesc” in general ganduri simple, numere, carti de joc, cuvinte singulare. Puteti sa stati linistiti fara problema, codul bancar va este in siguranta :)

Voi ce parere aveti despre Cristian Gog?

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest