Sari la conținut

Discount la nunta?

Am fost recent la un târg de nunți și i-am întrebat pe toți fotografii același lucru: ”Ce te face special?”

Reacția generală a fost aceeași: ”Discount-urile pe care le ofer.” – deci practic, asta înseamnă că discount-ul nu mai e așa special :))

Oricum, dacă singurul lucru care te diferențiază de competitori este prețul (și de obicei nici asta nu te diferențiază), atunci e o problemă.

Unde mai pui faptul ca nu ai cum sa ai același spor, aceeași tragere de inimă când primești doar jumătate din banii pe care îi meriți. Ai în spate ani de zile în care a trebuit să tragi, să înveți bazele și să aprofundezi – ani de efort care nu a fost plătit cu bani.

Așa că hai să fim mai relaxați cu discount-urile și să oferim mai multă valoare, să îndrăznim să fim noi înșine, să ne dăm voie să ne dezvăluim unicitatea. Să arătăm oamenilor în ce fel le facem nunta UNICĂ. La urma urmei, ce preferi, să dai 50% din ceva de care nu ai nevoie? Sau 100% din ceva după care ești topit :D

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest