Sari la conținut

Eşti sigur că o să mori de bătrâneţe?

13 ianuarie. O fi zi cu ghinion pentru mulţi.

Nu şi pentru cei care s-au născut pe această dată.
Acestea fiind zise, a mai trecut un an. De departe, cel mai dificil dintre toţi trăiţi până acum. Am pornit la un drum anevoios cu magia, izbindu-mă de obstacole de toată natura. De la şefi mai mici care nu considerau că merita să vorbesc cu şefii mai mari până la patroni care m-au invitat politicos şi definitiv la o plimbare, de la spectacole cu mai puţini oameni de cât eram obişnuit până la cele la care îmi bătea inima cât un purice în faţa ploii, am răzbit peste obstacole oridecâteori a apărut vreunul.

Până la cel mai mare obstacol – eu.
Îmi dau seama că nu mai cred în magia mea, aşa cum o făceam înainte. Nu mă mai trezesc şi mă culc cu magia în gând, ca apoi s-o iau de la capăt. Acum mă trezesc cu gândul la probleme, la situaţiile din jur. Şi jur că dacă-mi pune un doctor stetoscopul, îmi măsoară stresul, nu pulsul.

Şi nu e normal. Pentru niciunul dintre noi.

Anul meu acum începe, cu ocazia zilei mele de naştere. Lipsită de orice ghinion, e ziua care mi-a dat putere întotdeauna. Sfatul meu? Nu mai căuta puterea în alţii. În cei din jur. Or să-ţi încleieze aripile pană cu pană. O să-ţi ia visul şi o să ţi-l întineze. Nu o dată ai avut o idee şi cei din jur au râs de ea. Aici greşim, că lăsăm asta să ne demoralizeze, debusoleze, decevreţivoieze.
Ca să fiu un pic mai vag, cineva a spus un lucru foarte mare: “Nu-ţi pot da secretul succesului, dar ţi-l pot da pe cel al eşecului: să încerci să împaci pe toată lumea.”

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Nu mai căuta puterea în alţii. Pune mâna şi controlează-ţi singur evoluţia. Iar pentru cel care lasă lucrurile de pe o zi pe alta, deşi are visuri, am o singură întrebare:

Eşti sigur că o să mori de bătrâneţe?

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest