Sari la conținut

Magicianul Iașului se “ântoarce”!

palatul-culturii-noaptea

Da, am scris intenționat cu ”â” în loc de litera corectă. Sunt iluzionist, și prima lecție este că nu totul e ceea ce pare. E atât de important mesajul, încât am vrut extra-mult să vă captez atenția. Și mesajul e acesta:

Ne-am reunit.

Cel care a fost cunoscut mulți ani drept ”magicianul Iașului” s-a întors acasă. După mulți ani de zile de capitală (pe ”străzile” din București) și încă o perioadă locuită în Italia, al vostru magician Mydas este iar în orașul său natal… Iași.

Pășesc cu drag din nou pe plaiurile care m-au crescut și m-au hrănit. Orașul este la fel, dar diferit. Iar eu sunt diferit… dar la fel. Sunt la fel de entuziasmat să am spectacole aici cum am fost și acum 14 ani, când am început să învăț magie. Sunt diferit, pentru că această călătorie m-a învățat mult.

Viitorul îmi poate rezerva orice, așa că nu știu dacă peste un număr de ani nu mă voi muta în altă parte. Dar am venit aici ca să îmi regăsesc rădăcinile… să îmi ofer magia și energia pozitivă în sânul orașului care m-a zămislit și niciodată nu m-a abandonat.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Un lucru e sigur: am învățat enorm de multe lucruri despre lume, despre viață, despre artele spectacolului, entertainment și despre cum sa îmi fac spectacolul de magie cât mai ”cuprinzător”. Mai spectaculos și mai intens. De acum, pot dărui și mai mult.

Nu aș fi învățat toate aceste lecții, aceste tehnici noi și nu aș fi evoluat în direcția în care am facut-o… dacă nu băteam lumea în lung și în lat. Orice pui de pasăre trebuie să se mai și îndepărteze de cuib, să își formeze aripile în zboruri distante.

Aripile-mi sunt gata. Acum pot lua și pe alții în zbor, spre culmi nebănuite. Este un zbor al imaginației… un zbor unde limita nici măcar cerul nu e.

Mi te alături în acest zbor?

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest