Sari la conținut

Magie Close-up: Cum sa le oferi invitatilor o experienta memorabila

CLOSE-UP MAGIC

Magia este o arta ce ne uimeste privirea, ne antreneaza mintea si ne mangaie sufletele. Toti magie-close-up-restaurant-mydas-nuntasuntem fascinati de posibilitatea existentei magiei, de la varste fragede, cand il asteptam pe Mos Craciun, si pana la maturitate, cand speram la o minune (parlament competent, disparitia coruptiei sau sa castige Romania cupa).

Un magician iscusit te poate transforma intr-o secunda din adult in copil, din angajat in super-erou.

Unii intalnesc intamplator in viata lor magicieni, altii cheama un magician sa le fie alaturi in momentele cheie ale vietii (nunta, botez, majorat…). Din nefericire, majoritatea vad magie doar la TV.

Dincolo de magia de scena, care ne lasa cu gurile cascate si ne face sa aplaudam la final de show, dincolo de numerele vazute la televizor care fiind atat de incredibile iti lasa in minte doar explicatia “e un truc de camera”, exista magia close-up… Magia facuta de la om la om, de la minte la minte si de la poveste la suflet.

Magia close-up e magia care te face sa exclami “Wow! Mi-a disparut pachetul din mana!“. Are asa un impact asupra privitorilor incat ii lasa intrebandu-se daca nu cumva magia exista.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Dar ce face “magia close-up” sa fie atat de speciala ?

In primul rand, close-up-ul este cea mai de impact magie. Atunci cand nu sunt folosite asistente frumoase, decor scump si obiecte ce apartin magicianului, atunci nu ne mai putem explica multe din miracolele pe care le vedem. Exemplele cele mai relevante sunt  David Blaine, cunoscut pentru numerele inexplicabile de close-up facut pe strada si Dinamo, omul ce uimeste lumea pe strazile Londrei fara prea multe cuvinte.

In al doMydas: magie interactiva printre invitatiilea rand, close-up-ul este magia personala. Intre magician si interlocutor se creeaza o legatura, o poveste… iar magia se realizeaza cu obiectele oamenilor si chiar cu gandurile lor. De exemplu, prin numarul lui Mydas din semifinalele Romanii au Talent, unde acesta s-a folosit de verigheta Andrei, a creat o poveste deosebita la finalul careia Andra Maruta a exclamat emotionata  “Nu cred asa ceva!  M-am bucurat ca un copil…“

(Poti vedea intreaga experienta AICI.)

O a treia caramida ce cladeste ideea ca magia close-up este o experienta memorabila este interactivitatea. Oamenii nu mai sunt simpli spectatori ai spectacolului de magie, ci sunt parte din el, participand activ, iar opiniile si alegerile lor fiind decisive.

Daca la spectacolele de scena toti spectatorii din sala traiesc aceeasi experienta si aceleasi stari, in cazul magiei close-up fiecare persoana traieste o alta poveste. Numerele de magie sunt adaptate in functie de interlocutor. Daca preocuparea principala a ta este lipsa apei in Africa, poate magicianul iti va arata cum sa storci o frunza uscata pentru a scoate, neasteptat, cateva picaturi de apa.

De asemeni, in urma magiei close-up, fiecare poate ramane cu un suvenir magic, inexplicabil.

Unele numere in magia close-up sunt atat de uimitoare incat multi ar vrea sa prelungeasca acel moment. Fie ca e o carte unica in lume sau o sticla sigilata ce are inauntru o moneda prea mare ca sa mai poata iesi vreodata, suvenirul magic iti va aminti mereu de povestea traita.

Un detaliu important ce zguduie conceptiile despre magie este faptul ca magia close-up poate fi facuta oricand, oricui, si adaptata la orice conditii. Practic close-up-ul este singura forma de magie care nu necesita scena, lumini sau muzica, ea poate fi facuta pe strada (o gasesti sub denumirea de street-magic), in cafenele, in cluburi si in multe alte situatii si spatii.

Magicianul de close-up adapteaza numerele in functie de spatiu, ocazie si interlocutor astfel incat de fiecare data vezi un numar nou si o poveste unica. Nu doar atat, magia close-up se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

La evenimentele speciale din viata ta (ex. nunta, botez), se stie ca e greu sa ii multumesti pe toti. Dar chiar daca ai invitati cu varste si conceptii diferite, un magician experimentat poate, prin close-up, sa ii uimeasca pe toti deopotriva.

Magicianul de close-up se va perinda de la o masa la alta, adaptandu-si discursul si numerele la varsta, dispozitia si nivelul de intelegere al oamenilor.

Astfel poti avea un eveniment pe gustul tuturor invitatilor.

Cum poti chema un magician de close-up la evenimentul tau?

Poti gasi mai multe informatii si poti avea parte de consultanta gratis la www.mydas.ro/contact.

Fie ca te pregatesti de nunta sau botez ori ai o companie si vrei sa iti surprinzi angajatii, apeleaza la magia close-up. Cu ea, nu poti gresi.

— Tania Magic

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest