Sari la conținut

Mic turneu in Ardeal, 14 februarie

Cred ca e primul meu contact cu publicul din Ardeal, abia astept!

Hotel Marion, Reghin | Gallery the Pub, Tg. Mures

Interviu inainte de spectacole
Data: 13 februarie 2012
Spectacol de neomagie cu Mydas

de Alin ZAHARIE

Marţi, 14 februarie, Mydas, un excelent om de spectacol din Iaşi, cu peste 300 de reprezentaţii publice la activ, va poposi la Reghin şi apoi la Târgu Mureş, unde va susţine un spectacol de magie şi iluzionism, combinat cu stand up comedy. Primul popas va fi la Reghin, Hotel Marion (Pădurea Rotundă), ora 17, urmat apoi în Gallery the Pub, din Târgu Mureş, ora 22, cu ocazia petrecerii de Valentine’s Day.

Spectacolul meu este unul de neomagie. Asta este partea interesantă şi modernă a spectacolului, e un iluzionism modern, deci nu scot iepuri şi porumbei din pălărie. Împreună cu publicul, fac lucruri mult mai interesante şi mai frumoase.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

În afară de asta, spectacolul este interactiv, nu pe muzică ca toată lumea să se uite mută. Pentru ei nu va fi doar un spectacol, ci o întreagă experienţă; mereu aleg voluntari din public şi îi invit pe scenă să vadă de aproape, iar tot ce folosesc e absolut normal, nimic nu e “preparat” sau măsluit în vreun fel.

Deasemeni, combin spectacolul şi cu comedie, deoarece sunt de părere că “prinde” mult mai bine, plus că e o experienţă mult mai completă în momentul în care şi râzi, efectul fiind unul total. Va fi un spectacol cu mai multe trucuri cu implicarea publicului.

Astfel, de Valentine’s Day, publicul este rugat să mai lase deoparte grijile cotidiene şi să vină la o porţie de distracţie pe cinste asigurată de magicianul Iaşului, cum este considerat Mydas. Pentru cuplurile cele mai “hot” magicianul le-a pregătit momente de neuitat în cadrul petrecerii de Valentine’s Day din Gallery the Pub.

Vreau ca publicul să vină cu mintea deschisă la spectacolul meu, deoarece va vedea ceva nou, cum nu a mai văzut niciodată live. Se spune că noi poate suntem mai în urmă decât alte ţări, în afară e foarte la modă acest tip de spectacol cu magie şi interactivitate cu publicul. Vreau să aduc acest gen în România, să vadă lumea că mai este şi altceva de făcut decât să meargă la proteste împotriva lui Băsescu.

Ai găsit ce căutai pe această pagină?

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest