Sari la conținut

Sibiu Magic Weekend, Octombrie 2013

Sibiul e tare!
Și nu mă refer doar la oraș – deși e un punct turistic foarte bogat în atracții – ci în special la oameni!

Am avut spectacol acolo, și nu doar eu – am fost 7, un număr chiar magic. Echipa a fost formată din patru semifinaliști Românii Au Talent (Verdini, XMas, 3detreflă și cu mine), doi magicieni cu experiență vastă în close-up magic (MX, Iulian Doda) și Hipnotizatorul: Cosmin Iacobeț. Am avut o singură misiune, să uimim – și pe lânga străzile sibiene ce au fost împânzite de street magic, o sală plină de adulți și copii au fost uimiți, hipnotizați, amuzați, șocați și iar uimiți. Cert este că au plecat acasă cu o poveste unică. Asta pentru că sibienii au fost foarte open-minded, dornici, s-au deschis (deși mai greu la început) la hipnoză, o artă despre care mulți încă mai cred că e ”vrajeală” – deși poate era cel mai real lucru care s-a întâmplat acolo.

Experiența nu s-a terminat cu show-ul principal, continuând cu sesiune de autografe și poze afară – și se pare că vârsta n-a fost o problemă, întrucât ne-au cerut autografe persoane de la 7 la 70 de ani!

Până și clubul în care am fost după mi-a lăsat o senzație foarte plăcută, cu muzică de bun gust și oameni care chiar dansau și se simțeau bine. Adică… nu ca în cluburile de fițe.

Îmi pare rău că a trebuit să fug apoi spre Craiova, aș fi stat să văd atracțiile mai pe îndelete.
Un lucru mi-e clar – o să mă întorc cu plăcere în Sibiu, dacă și oamenii rămân la fel de primitori!

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

P.S. Ce îmi recomandați să văd, când mai ajung acolo?

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest