Sari la conținut

Spectacol de magie în Club Skye, Iaşi

bal.skye.iasi.iluzionism

Aseară am fost la “un bal bântuit!”, în club Skye.

M-am speriat.

Şi nu de fantome; m-am speriat când m-am uitat în jur.

1,000 de oameni, şi eram înconjurat. 360 de grade — parter ŞI etaj.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Nu am ştiut dinainte toate condiţiile, şi trebuie să recunosc, la început m-am simţit copleşit. Şi când sunt copleşit, vorbesc mult. Unii gustau glumele, alţii se uitau “magie? fugi mă.”

Cu toate astea, când m-am relaxat eu, s-a relaxat şi publicul.
Ne-am simţit bine, am râs împreună de ce se întâmpla, neprevăzut sau nu. Şi a fost neprevăzut când, întinzându-i mâna cu batista fetei care era pe scenă, a suflat singură, fără să apuc să-i spun. Să le mai crezi când îţi zic că e prima oară.

Oricum, în trecut, am fost “acuzat” că nu aduc pe scenă fete frumoase, aşa că de data asta mi-am călcat pe inimă. Se pare că a meritat.

Cel mai important, îi mulţumesc pentru susţinere fotomodelului care a fost cu mine – Ştefan. Nu îmi cereţi numărul lui, devin gelos.
Asta, şi complimente pentru organizare lui Cătălin Bordianu — preşedintele ASII — şi echipei lui. Ăsta da bal bântuit!

bal-info-skye-iasi-iluzionism

P.S. Dacă ai fost la bal, lasă-ţi părerea mai jos. E foarte important feedback-ul pentru mine – pozitiv şi negativ. Deşi contează şi structura, nu doar mesajul.

Cu alte cuvinte, după cum a comentat o fată nerăbdătoare şi un pic nepoliticoasă, ar trebui să mă las de magie, ba chiar şi să mă împuşc. Asta e partea bonus:

“Mai, mie nu mi-ai placut. Sincer. Parca erai un copil care cersea atentie, ca parintii nu i-au dat destula cand era mic. Trucurile au fost dragute, da’ umoru’ tau… JALE! Just so you know.
“Si daca DOAMNE FERESTE o sa imparti scena cu cei de la Cafe Deko, tu facand stand-up, eu o sa ma ascund sub o piatra. Si probabil restul familor Cafe Deko.”

Nu am ce să zic mai mult. Hai s-o lăsăm să aibă ultimul cuvânt, cred că aşa se simte ea bine. :)

UPDATE: Între timp, am prestat și în Café Deko. Dar nu am nimic de demonstrat.

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest