Sari la conținut

Valentine’s – epilog

A trecut şi Valentine’s Day. Îmi face plăcere să spun că show-urile au fost foarte reuşite, lăsând participanţii uimiţi şi mai îndrăgostiţi ca înainte. Ba chiar mi-au venit nenumărate idei de îmbunătăţire a acestui show de “magie roşie”.

Tuturor celor care m-au văzut, le-a plăcut în mod deosebit suvenirul cu care au rămas – cele două cărţi ale lor fuzionate într-una, dovada incontestabilă că cei doi sunt de nedespărţit. Cât timp păstrează vie “flacăra”, oricum.

Şi ca probă că am făcut un lucru bun, deja am fost contactat de cineva care “a auzit de show” şi vrea un spectacol de magie roşie pentru persoana îndrăgită. Şi e o fată!

Nu pot să nu încurajez fetele şi femeile care iau iniţiativa… tocmai de aceea, beneficiază de o reducere substanţială, şi ea, şi orice îndrăgostită care vrea să facă o surpriză unică iubitului. Nu de alta, dar nouă, bărbaţilor, ni se urăşte câteodată de atâta organizare! Chiar şi noi vrem să stăm cu mâinile-n sân(i)…

P.S. Nu puteam să creez show-ul de magie a iubirii fără să am ca inspiraţie pe cea mai specială persoană din viaţa mea. Îi mulţumesc pentru iubirea necondiţionată de care îmi dă dovadă…

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest