Sari la conținut

De la Paris la Office, cu dragoste

Au trecut cele doua seri ce au format “From Paris with Love”, un eveniment deosebit din Office, Iasi.

Cu o organizare impecabila si o atentie pana la cel mai mic detaliu, de la barmanii pictati pe fata la “mademoiselles” ce furau ochii oricui, de la mimul original la… mine, magicianul… nici un efort nu a fost precupetit din partea organizatorilor. Probabil de asta te simti in Office ca in occident.

Datorita aliurei “romantice” implicate, am cautat sa fac cat mai multa magie cuplurilor (actuale, sau de ce nu, in devenire), fapt ce a apropiat in mod direct oamenii, doi cate doi. Cu toate astea, ma trezeam des tras de maneca (de cea goala, din fericire) ca sa fac magie la tot mai multi. Trei dintre ei erau interesati chiar de mai mult… si anume sa le dau meditatii.

Desi spre final imi ceda vocea, asta nu m-a incetinit – m-am dat pe mute si am lasat magia sa vorbeasca de la sine. Iar aprecierea si uimirea celor straini din local mi-a demonstrat inca o data ca magia este un limbaj international. In fata unui truc bine executat, pentru acele cateva secunde, cand ti se taie suflarea… pentru acele cateva secunde, toti suntem egali. Si toti suntem copii.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

Acestea fiind zise, am sa-mi iau libertatea sa divaghez putin, dar cu folos.
Am intalnit prin cuvinte si actiuni mentalitatea invechita de “am nevoie de bani ca sa agat”.

Scapati de prostia asta.

Barbatii cauta sa impresioneze cu bani cand simt ca nu au cu ce altceva.
Femeile au invatat asta si cauta baieti cu bani, in lipsa de altceva.

Cunosc personal nenumarati tipi care desi au un succes financiar enorm, cu fetele sunt un pic mai agili decat un prescolar in ambasada.

Daca vreti o solutie reala, nu va mai ascundeti in spatele banilor… si nici in spatele lipsei lor. Asta nu e o scuza. Deveniti persoane interesante. Faceti sala, cititi carti si stati intre alte persoane interesante. Cand mergeti in Office, faceti-va prieteni cat mai multi – cei mai de succes oameni vin acolo.

Parerea mea :)

P.S. Am atasat albumul evenimentului (de pe Facebook). Dar daca vreti sa vedeti poze cu mine la eveniment, veti fi dezamagiti… fotograful a avut alte planuri decat sa ma pozeze “in actiune” :))

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest