Sari la conținut

Romanii Au Talent – finala

Si uite-asa ia sfarsit si prima editie a concursului “Romanii Au Talent”. Intocmai cum am prezis, primii doi au fost Iustin si Adrian… felicitari amandurora, si Iustin, cum ti-am spus si la auditii – talentul il ai, e doar o chestiune de timp!

Finala a fost intensa si m-a tinut cu sufletul la gura. Un concurs reusit, atat de reusit incat tot mai multa lume ce ma vede prestand, ma intreaba: “de ce nu ai fost la Romanii Au Talent?”. Si curiosi la expresia fetei mele, isi dau seama c-am fost deja.

Dar ca nu m-au dat pe post.

In septembrie, anul trecut, m-au contactat cei de la ProTV. Am fost de acord sa vin si sa reprezint neomagia – m-am gandit ca o sa fie o experienta faina. Si asa a si fost – am cunoscut oameni minunati, am dansat cu dansatorii, am chitarit cu chitaristii si slava Domnului, nu am cantat cu cantaretii.

Dar cel mai important, i-am facut un truc lu’ Smiley, atat de tare, incat n-am avut de ales si i-am lasat lui drept cadou ce-a iesit. Am primit “da” de la Andi si “da” de la Andra… si desi nu m-am exteriorizat pe moment, m-am bucurat nespus de mult cand am primit si de la Mihai un “nu… nu pot sa-ti spun decat da!”.

Ai nevoie să îți faci evenimentul inedit și memorabil? Cere oferta sau o consultanță gratuită pentru evenimente și vedem împreună cum poți avea evenimentul dorit!

… dar nimic din toate astea nu a aparut la televizor.

De ce?
Pot fi multe.

[poll id=”5″]

Fara sa intru in prea multe detalii, contractul “Romanii Au Talent” nu e unul permisiv pentru artist. Varianta pe scurt e “esti al nostru, semneaza aici: ________”. Or, eu am de prestat si uimit lumea din tara, voi oferi ce am de oferit fara sa fiu restrans legal sau altfel.

Singurul regret pe care il am e ca undeva exista inregistrarea cu mine, cu Smiley si cu un public intreg, distrandu-ne cum putini oameni mai stiu s-o faca. Si inregistrarea aia n-o sa vada niciodata lumina zilei.

Ironic, nu?

P.S. vezi aici articolul original, scris dupa ce am ajuns de la auditii.

P.S.S. m-am cam indepartat de a scrie pe mydas.ro, lasandu-l sa fie mai mult o carte de vizita online. Incerc sa tin pe site doar ce tine de show. Dar pentru ca am atatea de spus, cei interesati de mine ca persoana ma pot gasi pe Facebook.

Mydas, magician evenimente

Pin It on Pinterest